About Us

Firma de transport Gazikent Trans S.R.L. va ofera servicii logistice complete de transport marfa atat intern cat si extern, adica international, la cele mai inalte standarde de calitate, menite sa faciliteze activitatea comerciala.

Societatea noastra de transport marfa va pune la dispozitie cele mai bune modalitati si solutii de a trasporta marfurile societatii dumneavoastra oriunde si oricand, noi stand la dispozitia dumneavoastra 24 de ore din 24, 7 zile din 7, programul nostru de lucru fiind NON-STOP!

Puteti avea acces la un serviciu profesionist in conditii de maxima siguranta pentru marfurile transportate, beneficiind de dotari de ultima generatie, atat ca si camioane, dar si depozitare si livrare de marfuri.

Calitatea si eficienta serviciilor asigurate de catre echipa noastra va asigura promptitudinea solutionarii cererilor dumneavoastra de transport marfa complet, partial sau grupaj.
Asiguram transportul cu camioane de ultima generatie, autorizate rar, supravegheate GPS si monitorizate in permanenta.

Organizam transporturi atat din Romania catre tari comunitare, dar si tari extracomunitare, ca: Serbia , Macedonia , Croatia, Moldova etc.
Realizam curse directe, la preturi de grupaj, de curierat si coletarie catre tarile vecine cu Romania.
De asemenea, realizam transporturi exclusive / grupaje si transporturi exprese catre toate locatiile din Romania.

VA punem la dispozitie un parc auto, oricand gata de a prelua orice cerere de transport, din orice locatie din tara.
Parcul auto contine o gama variata de mijloace auto: camioane de 20 tone cu prelata, frigo sau ADR, dube izoterme, semi-remorci dube si cu prelata, precum si dube simple dar si camionete de 1,5 tone, 3,5 tone si 7,5 tone.

Conducatorii auto incadrati pe aceste vehicule de transport marfa sunt testati si corespund celor mai exigente norme de autorizare transport.

Tarifele percepute de societatea noastra sunt flexibile si se muleaza dupa necesitatile dumneavoastra de transport.

Tarifele sunt negociabile, in functie de durata transportului, distanta, frecventa cu care se repeta transporturile dumneavoastra, greutate etc.

Multumim ca ati ales firma noastra!

Echipa Gazikent Trans