Asigurari Cargo

Serviciile de asigurare cargo DB Schenker

Asigurari Cargo

Acoperire de tip Toate Riscurile pentru transporturile interne şi internaţionale, numai prin Gazikent Trans Cea mai buna metodă pentru a asigura despăgubirea integrală a mărfurilor deteriorate sau pierdute pe durata transportului este achiziţionarea unei asigurări de tip cargo pentru marfa dumneavoastră. Gazikent Trans poate asigura acest serviciu suplimentar pentru toate tipurile de transport.

Dezvoltarea continuă a economiei mondiale aduce dupa sine creşterea volumelor şi complexiăţii transporturilor internaţionale de marfă. Gazikent Trans oferă o gamă completă de servicii special concepute pentru a răspunde nevoilor – mereu în schimbare – ale celui mai pretentios expeditor de marfă.

Gazikent Trans poate furniza asigurare cargo pentru dumneavoastră – un mod sigur pentru a va asigura de recuperarea prejudiciului integral suferit de dumneavoastră ca urmare a unei pierderi sau avarii suferite de marfă pe timpul transportului.

De ce ar trebui să asiguraţi marfa dumneavoastră? Aveţi în vedere următoarele:

  • Băncile solicită poliţa de asigurare dacă marfa face obiectul vânzării – cumpărării în baza unui acreditiv;
  • Asigurarea cargo oferă acoperire suplimentară faţă de cea oferită prin poliţele de asigurare încheiate de transportatori (cărăusi). Cărăuşul nu asigură marfa dumneavoastră, iar despăgubirea acordată de cărăuş, în cele mai multe cazuri este mai mică decât valoarea mărfii dumneavoastră;
  • Legislaţia şi convenţiile de transport includ limitări ce pot reduce despăgubirea la o anumită sumă per kilogram. Limitările impuse de legislaţie / convenţii de transport pot conduce la situaţia de a nu vă recupera integral prejudiciul suferit ca urmare a producerii unui eveniment cauzator de daune la marfă;
  • Asigurarea cargo oferă o acoperire la valoarea integrală a mărfii;
  • Supraasigurare de 10% din valoarea mărfii, dacă nu s-a convenit altfel, pentru acoperirea profitului şi a cheltuielilor care nu pot fi prevăzute la încheierea asigurării;
  • Dacă sunteţi exportator în condiţia de livrare FOB sau importator în condiţia de livrare CIF din ce moment sunteţi răspunzător să asiguraţi marfa?
  • Beneficiaţi de asistenţă profesională de specialitate în gestionarea daunelor, prin brokerul Gazikent Trans Transworld Asig;
  • Dacă transportul dumneavoastră este asigurat pe plan local, daunele sunt plătite mult mai repede.

Gazikent Trans este specializat în asigurări cargo pentru companiile de comerţ, exportatori şi importatori. Compania vă sprijină cu asistenţă tehnică de specialitate în ceea ce priveşte nevoile dumneavoastră personalizate de asigurare, iar prin Programul Global de Asigurare Gazikent Trans, în cazul unui eveniment neprevăzut care poate duce la piederea sau avarierea mărfurilor oriunde în lume,  vă furnizează  asistenţă promptă şi eficientă în vederea obţinerii despăgubirii în cel mai scurt timp posibil.

Serviciile de asigurare Gazikent Trans sunt coordonate de Transworld Asig – Broker de Asigurare, societate care face parte din grupul Gazikent Trans, având o experienţă în asigurările de transport de marfă , reprezentându-vă interesele dvs. cu seriozitate şi simţ ridicat de responsabilitate. Prin colaborarea cu una dintre cele mai puternice companii de asigurare din lume,vă stă la dispoziţie în asigurarea afacerii dumneavoastră.

Dacă doriţi mai multe informaţii referitoare la asigurările cargo, vă rugăm să contactaţi echipa noastră.

Vă mulţumim!