Transport Special

Transport marfuri periculoase - Transport ADR

Transport Special ADR Agabarit

Firma de transport Gazikent Trans  este solutia cea mai potrivita pentru transportul de marfuri periculoase intern si international!

Care sunt marfurile considerate periculoase?

Marfurile considerate periculoase sunt in special substante care pot dauna grav mediului inconjurator, cat si persoanelor care intra in contact cu aceste substate. Printre cele mai cunoscute marfuri periculoase sunt gazele, lichidele inflamabile, subtantele toxice si substantele radioactive.

Toate substantele periculoase se transporta doar cu utilaje realizate special pentru transporturi ADR. Firma de transport Gazikent Trans indeplineste toate obligatiile legale prevazute pentru transportul de marfuri periculoase, personalul nostru fiind calificat in transporturi ADR.

Transporturi de marfuri periculoase se face in conditii de maxima siguranta, soferii nostri detinand certificat de pregatire profesionala in domeniul conducerii de autovehicule marfuri periculoase.

Tarife transport marfuri periculoase

Tarifele noastre sunt foarte avantajoase !

Pentru transportul intern si international de marfuri periculoasa (ADR), oferta nostra variaza in functie de o serie de factori (distanta parcursa, tonaj, volum si personal necesar pentru manevrarea marfii, tipul de marfa)

Solicitati o oferta de pret pe pagina dedicata pentru a obtine tarifele pentru transporturi de marfuri periculoase.
Transporturi agabaritice

Transporturile agabaritice sunt transporturi speciale care necesita o doza extrema de profesionalism din partea soferului si a unei intregi echipe care urca si coboara produsele care depasesc gabaritul de pe platforma autoutilitarei.

Tipuri detransporturi agabaritice

  • Transporturi agabaritice de utilaje agricole. Avand in vedere ca in Romania nu se mai fabrica utilaje agricole de mari dimensiuni, acestea trebuiesc importante din alte tari ale Uniunii Europene, precum Spania, Anglia, Germania sau Franta, iar transportul unor tractoare, combine sau alte utilaje agricole nu se poate realiza decat cu ajutorul unui autovehicul special.
  • Transporturi agabaritice de utilaje de constructie : excavatoare, vole, macarale, buldozere etc
  • Transporturi agabaritice de locomotive de tren si vagoane.
  • Locomotivele de tren si vagoanele nu se transporta doar pe linia de cale ferata si, in cazurile in care acestea trebuie transportate pe cale rutiera este nevoie de un autovehicul mare, special creat pentru transportul marfurilor agabaritice.
  • Transporturi agabaritice de transformatoare de mari dimensiuni. Transformatoarele necesare pentru distribuirea curentului electric pentru fabrici, uzine si chiar pentru intregi localitati sunt de mari dimensiuni, iar transportul lor nu se poate realiza decat cu autospeciale pentru transporturi agabartice.
  • Transporturi agabaritice pentru alte obiecte de mari dimensiuni. Tevi pentru canalizarea unui mare oras, componente de avioane de mari dimensiuni, piloni pentru blocuri zgarie-nori sau picioare pentru poduri. Toate acestea depases marimea sau greutatea admisa si intra in categoria obiectelor agabaritice astfel ca trebuiesc transportate cu autospeciale construite in acest scop.

Compania noastra este specializata in transporturi agabaritice, personalul nostru fiind foarte bine pregatit.

Tarife transporturi agabaritice

Tarifele noastre sunt foarte avantajoase !
Pentru transporturile agabaritice oferta nostra variaza in functie de o serie de factori (distanta parcursa, tonaj, volum si personal necesar pentru manevrarea transportului)

Solicitati o oferta de pret pe pagina dedicata pentru a obtine tarifele pentru transporturi agabaritice

 

MARFURI REGIM SPECIAL

Transport agregate balastiera

Una dintre cele mai profitabile afaceri in Romania este deschiderea unei balastiere pe malurile unui rau bogat in pietris, dar la cat de profitabila poate deveni o asemenea afacere, investitia de inceput este una considerabila, avand in vedere ca extractia de balast, sortarea acestuia, cat si transportul lui se face numai si numai cu utilaje extrem de costisitoare si care, pentru uzul lor este nevoie de o investitie continua.

Scoaterea petrisului din albia raului se face cu ajutorul unor masini speciale, printre care excavatoare de mari dimensiuni, urmand ca pietrisul sa fie sortat fie pe malul apei, fie transportat in alt loc si acolo sa aiba loc sortarea finala a balastului.

Transportul agregatelor de balastiera se realizeaza cu autovehicule speciale de mari dimensiuni. Avantajul incheierii unui contract cu o firma de transport agregate balastiera nu este doar acela al servirii imediate, ci si acela al obtinerii unui pret mai mic pentru fiecare transport de balast obtinut.
Firma de transport Gazikent Trans asigura transport agregate de balastiera si de cariera cu autovehicule special echipate.

Tarife transport agregate balastiera

Tarifele noastre sunt foarte avantajoase !
Oferta nostra variaza in functie de o serie de factori (distanta parcursa, tonaj, volum si personal necesar pentru manevrarea transportului)

Solicitati o oferta de pret pe pagina dedicata pentru a obtine tarifele pentru transport agregate de balastiera

Transporturi frigorifice

Firma de transport Gazikent Trans va asigura transporturi frigorifice interne si internationale la preturi avantajoase. Transporturile frigorifice sunt necesare indiferent de anotimp, indiferent daca afara sunt 30 de grade cu plus sau sunt 15 cu minus, datorita faptului ca unele marfuri, in special marfurile alimentare, trebuie transportate doar in anumite conditii si la o temperatura recomandata, care nu trebuie sa fie nici mai mare, dar nici mai mica, pentru ca in ambele cazuri proprietatile nutritive ale alimentelor pot fi alterate.

Tipuri de transporturi frigorifice

1. Transport frigorific cu congelare – In astfel de cazuri transportul alimentelor sau preparatelor se realizeaza cu masini speciale care sunt practic congelatoare mobile, aducand temperatura din interior pana la -20 de grade Celsius. Bunurile ce sunt transportate cu astfel de autovehicule sunt pestele congelat, carnea congelata, legumele congelate. Transportul lor se realizeaza in functie de greutatea totala de transportat. Daca este o cantitate extrem de mare de peste congelat care trebuie transportat, transportul se va face cu camioane de mari dimensiuni. De obicei, transportul cu camioane frigorifice se realizeaza pentru exportul sau importul alimentelor ce necesita congelare, iar pentru transportul intern se realizeaza cu dube care creaza frig industrial, asa cum mai este cunoscut in domeniu.

2. Transport frigoricic cu refrigerare – In acest caz intra doar acele alimente, preparate sau bunuri care nu necesita concelare, ci dor o racire. In autovehiculele acestea temperatura poate ajunge pana la -5 grade, poate chiar mai jos, in functie de bunurile ce sunt transportate. In transportul frigorific cu refrigerare este necesara mentinerea unei temperaturi constante pe intreaga distanta, altfel, bunurile ar putea avea de suferit, alterarea lor ducand practic la scoaterea din uz. In aceasta a doua categorie se transporta carne proaspata, peste proaspat, legume si fructe proaspete, toate acestea trebuind tinute la o temperatura mai scazute, dar niciodata pana la pragul de congelare.

Transporturile frigorifice sunt obligatorii pentru companiile care se ocupa cu comertul de alimente, precum carne, fructe si legume.

Tarife transporturi frigorifice

Tarifele noastre sunt foarte avantajoase!
Oferta nostra de transporturi frigorifice variaza in functie de o serie de factori (distanta parcursa, tonaj, volum si personal necesar pentru manevrarea transportului).

Solicitati o oferta de pret pe pagina dedicata pentru a obtine tarifele pentru transporturi frigorifice.

Vă mulţumim!