Railway Transport

Servicii de transport feroviar

Trenuri complete

Firma de transport Gazikent Trans. trenuri complete: un produs de transport fevoriar optim pentru afacerea dumneavoastră!

Expediţiile de trenuri complete reprezintă soluţia eficientă, rapidă şi ecologică de transport a cantităţilor foarte mari de marfă. Firma de transport Gazikent Trans. oferă soluţii de transport feroviar în tren complet în organizare proprie atât cu ajutorul operatorilor feroviari din grup cât şi a altor parteneri. Parcul diversificat de vagoane conferă flexibilitate în ceea ce priveşte tipurile de mărfuri ce pot fi transportate: mărfuri vrac, semifabricate metalice, cereale, diverse materii prime pentru industrie şi materiale de construcţii.

Printre avantajele transporturilor în trenuri complete se numără:

  • Timpul scurt de transport a unei cantităţi mari, un tren putând substitui până la 50 – 70 camioane;
  • Simplificarea expediţiilor din punct de vedere procedural şi documentar;
  • Costuri scăzute de transport.

Reţeaua extinsă a grupului nostru oferă posibilitatea organizării de trenuri complete transfrontaliere, marfa clienţilor noştri putând fi transportată în condiţii de siguranţă oriunde în Europa.

Specialiştii Firma de transport Gazikent Trans. asigură consultanţă în domeniu şi împreună cu clienţii analizează alternativele de transport feroviar. Astfel este determinată soluţia de tren complet perfect adapatată la dimensiunile expediţiilor, ritmul de expediere solicitat, termenele de livrare şi alte condiţii impuse de situaţia reală.

Firma de transport Gazikent Trans oferă soluţii flexibile de transport în tren complet perfect adaptabile nevoilor clienţilor săi, la un nivel de calitate ireproşabil.

 

 

Transport  cereale.

Transportul cerealelor este un serviciu de baza oferit de Firma de transport Gazikent Trans, iar investitia in acest domeniu are ca scop siguranta si eficienta transporturilor pentru toate tipurile de marfa. Compania asigura transportul cerealelor, semintelor, pesticidelor si ingrasamintelor indiferent de cantitati, pentru toate zonele agricole din tara.

Transport cereale efficient

Firma de transport Gazikent Trans dispune de un parc auto

performant cu mijloace de transport moderne si eficiente, specializate in transportul divereselor tipuri de cereale si plante tehnice, precum si a materiilor prime necesare infiintarii cuturilor. Compania detine licente si autorizatii de transport pentru cereale si plante tehnice, seminte, ingrasaminte si pesticide. De asemenea, personalul ce asigura serviciile de transport detine calificarile si experienta necesare pentru a garanta efectuarea transporturilor de cereale in cele mai bune conditii.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care se raspunde solicitarilor, Firma de transport Gazikent Trans s-a extins permanent . Acum suntem in masura sa garantam transportul cerealelor oriunde pe teritoriul tarii in cel mai scurt timp. Acesta e un avantaj important pentru toti clientii si partenerii nostri, iar serviciile noastre de transport cereale, pesticide si ingrasaminte sunt recunoscute pentru eficienta operativa.

Transport cereale

Devino partener  Firma de transport Gazikent Trans si vei beneficia de transport in siguranta pentru intreaga cantitate de cereale, ingrasaminte. De asemenea  asigurat transportul cerealelor recoltate in silozurile si bazele noastre de receptie. In acest fel serviciile noastre de transport marfa te ajuta sa reduci cheltuielile si sa castigi timp pretios atunci cand vrei sa obtii cel mai bun pret la vanzarea recoltei.

 

Logistică feroviară

Firma de transport Gazikent Trans S.R.L. va ofera servicii  transportul feroviar.

În ceea ce priveste transportul feroviar, oferim soluţii rapide, ieftine şi cu impact negativ redus în ceea ce priveşte mediul înconjurător prin intermediul serviciului nostru Firma de transport Gazikent Trans
Firma de transport Gazikent Trans  pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de transport feroviar de marfă în vagon singular sau grupuri de vagoane, pe orice relaţie de import, export, tranzit sau local.
Beneficiind de o îndelungată experienţă şi având o legatură strânsă cu toate căile ferate din Europa, putem oferi tarife de transport competitive pe orice relaţie sau sens de transport.

Firma de transport Gazikent Trans  asigură o gamă largă de servicii:

  • Transbordări din vagoane în camioane şi livrare la domiciliul clientului, soluţii door-to-door sau preluare de la domiciliul clientului cu camioane şi încărcare ulterioară pe vagoane prin intermediul propriilor noastre terminale din Oradea, Arad, Bucureşti şi Constanţa;
  • Depozitare în depozite acoperite sau platformă;
  • Încărcarea/descărcarea direct în/din vagoane CSI (vagoane de ecartament larg) în bazele proprii din Galaţi şi Socola-Iaşi;
  • Întocmirea formalităţilor vamale de import sau tranzit pentru mărfurile aflate în regim vamal;
  • Urmărirea expediţiilor.

Punem la dispoziţia dumneavoastră soluţii sigure, de încredere şi ecologice – servicii de transport feroviar de cea mai înaltă calitate. 

Pentru informatii privind transportul cerealelor acceseaza pagina de contact si suna la unul din numerele afisate. Vei primi o oferta clara cu tarifele si conditiile de transport si livrare a cerealelor si produselor agricole, in functie de natura solicitarii.